Video : Tipsbladet
Landshold

Velkendte stjerner og nye navne i chilensk landsholdstrup mod Danmark

Når Danmark møder Chile i en træningskamp senere på måneden bliver det med et par store stjerner og mange nye spillere i den chilenske landsholdstrup.

Åge Hareides tropper skal til VM i Rusland til sommer, og de tester formen mod Panama og Chile senere på måneden, og når de møder Chile bliver det mod et landshold, som skal genopbygges.

Chile skuffede i den sydamerikanske VM-kvalifikation, og skal ikke booke hoteller i Rusland til sommer. Derfor har de også fået en ny landstræner, og colombianske Reinaldo Rueda har blandet kortene en smule.

Den 60-årige landstræner har udtaget gamle kendinge som Gary Medel, Arturo Vidal og Alexis Sánchez, men derudover er der blevet plads til hele fem debutanter på det chilenske landshold.

Derudover er der udtaget hele otte spillere, som endnu ikke har spillet 10 landskampe for Chile, som spiller mod Sverige den 24. marts og Danmark tre dage senere.

Målmænd: Johnny Herrera, Gonzalo Collao, Brayan Cortés

Forsvarsspillere: Gary Medel, Mauricio Isla, Jean Beasejour, Enzo Roco, Pauli Díaz, Miiko Albornoz, Guillermo Maripán, Igor Lichnovsky, Valber Huerta

Midtbanespillere: Arturo Vidal, Charles Aránguiz, Pablo Hernández, Erick Pulgar, Diego Valdés

Angribere: Alexis Sánchez, Eduardo Vargas, Nicolás Castillo, Martín Rodriguez, Àngelo Sagal, Marcos Bolados, Felipe Mora


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.