Michael Laudrup-agent har fået henvendelser fra europæiske klubber
Foto: Getty Images
Generelle

Michael Laudrup-agent har fået henvendelser fra europæiske klubber

Michael Laudrup er ifølge sin agent et varmt emne hos en række europæiske klubber.

Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien og England.

Siden 2014 har Michael Laudrup været træner i Qatar, hvor han har stået i spidsen for Lekhwiya og nu Al-Rayyan, men i Europa er danskeren ikke blevet glemt.

Selvom opmærksomheden på den danske træner ikke er så stor, som da han var træner for Swansea, er han stadig et interessant trænernavn for flere europæiske klubber, fortæller Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, til BT.

- Jeg har fået henvendelser fra Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien og England. Det er helt op til ham selv, hvor han har lyst til at være træner i Europa igen.

Den 53-årige Michael Laudrup har kontraktudløb hos Al-Rayyan ved udgangen af 2018, og han fortalte i et interview med Marca i februar, at det job potentielt kunne blive hans sidste.

- Jeg er i min sidste tid som træner. Dette job i Qatar er mit sidste eller næstsidste. Denne sommer fylder jeg 54 år, og da jeg stoppede i 1998 havde jeg aldrig forestille mig, at jeg skulle være træner i så lang tid, som jeg har været nu, lød det fra Michael Laudrup.

Tiden må vise, om vi igen kommer til at se Michael Laudrup træne et europæisk hold, eller om han stopper trænergerningen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.