Brøndby sejrede på offsidemål

Jan Kliment var stod i offside, som ikke blev dømt, da han scorede det afgørende mål til 2-1 for Brøndby IF mod Hobro IK.

Et spændende opgør på Brøndby Stadion stod i dag for døren, da Brøndby IF tog imod Hobro IK. De blå-gule skulle have tre point til mesterskabskampen, og Hobro IK skulle satse alt for at kunne håbe på at ende i top seks.

Få minutter inde i kampen fik Teemu Pukki lidt tilfældigt en friløber, men Jesper Rask var skarp i målet og reddede afslutningen, og han forhindrede endda også Kamil Wilczek i at score på riposten.

Både Brøndby IF og Hobro IK var indstillet på at spille fodbold, og begge mandskaber kom frem til chancer. Kampen var dog lidt rodet, og ingen kunne rigtig vinde kontrol.

Brøndby IF fik spillet til at hænge bedre sammen, men de manglede lige det afgørende for at kunne bringe sig foran inden pausen.

I anden halvleg kom Brøndby IF slet ikke ordentligt ud, og en misforståelse i defensiven gjorde, at Pål Alexander Kirkevold fik en friløber. En anderledes uskarphed var det eneste, der afholdt Hobro IK fra at komme foran.

Det fungerede imidlertid som et wake up-call for værterne, der fik lagt pres på og virkede til at være tæt på at score. Forløsningen så ud til at komme 20 minutter før tid, da Kamil Wilczek scorede, men der blev dømt offside i situationen.

Til gengæld sendte Hany Mukhtar sit hold foran 75 minutter inde i kampen med sit hovedstødsmål.

Hobro IK svarede dog hurtigt igen, da Edgar Babayan fra kanten af feltet curlede den ind i nettet til 1-1.

Begge hold pressede meget på, og tre minutter før tid bankede Jan Kliment den i nettet. Billederne viste efterfølgende, at han var klart offside, men målet blev anerkendt alligevel.

Brøndby IF går dermed til mesterskabsslutspillet som nummer et, mens Hobro IK skal spille nedrykningsspil.