Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Højtstående personer i Manchester United bekymret for Mourinho-kritik

Højtstående personer i Manchester United frygter, at José Mourinhos gentagende kritik af Luke Shaw kan få forsvarsspillerens transferværdi til at falde.

José Mourinho rettede en skarp kritik af Luke Shaw efter lørdagens FA Cup-kamp mod Brighton, og det er bekymrende for nogle højtstående personer i Manchester United.

Luke Shaw har ikke ligefrem været José Mourinhos yndlingsspiller i Manchester United. Den engelske forsvarsspiller har ikke fået meget spilletid, og når han har spillet, har han flere gange fået massiv kritik af den portugisiske manager.

Tidligere i dag kunne the Telegraph fortælle, at flere spillere i Manchester United er sure over José Mourinhos behandling af Luke Shaw, og nu kan selvsamme avis afsløre, at det ikke kun er spillerne, som har lagt mærke til kritikken.

Højtstående personer i Manchester United frygter nu, at José Mourinhos kritik vil afspejle sig i Luke Shaws transferværdi, og de overvejer at konfrontere manageren med situationen.

Manchester United vil efter sigende forsøge at sælge venstrebacken til sommer. Det er nu næsten fire år siden, at De Røde Djævle betalte omkring 250 millioner kroner til Southampton.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.