Horsens har ikke vundet over slutspilsmodstandere: Det skal vi lave om på
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Horsens har ikke vundet over slutspilsmodstandere: Det skal vi lave om på

Ti kampe og nul sejre. AC Horsens har klaret sig dårligt mod de fem modstandere, som nu venter i mesterskabsspillet. Det skal de have rettet op på.

Der var knyttede næver og brede smil i Lyngby søndag aften. Ikke fordi hjemmeholdet havde fået en hård tiltrængt sejr, for den måtte tilskuerne stadig vente på. Men fordi AC Horsens fik uafgjort og dermed beholdt pladsen i top 6.

Det var 1-1-resultat nummer fem på stribe for Den Gule Fare, men det var nok til det yderste mandat i det gode selskab. For Horsens kan nu se frem til ti kampe mod landets fem bedste hold i stedet for en drabelig kamp for overlevelse.

Der er med andre ord ikke rigtig noget pres på Bo Henriksen og co., og det er måske meget heldigt. For hvis sæsonens forløb hidtil er nogen indikation på, hvordan slutspillet forløber, kommer Horsens ikke til at få ret mange point.

- I grundspillet har vi spillet ti kampe mod de hold, som vi nu skal møde igen. De har resulteret i fire nederlag og seks gange uafgjort. Vi har altså ikke været i stand til at vinde en eneste kamp mod et top fem-hold, og det skal vi have lavet om på. Vi har haft muligheden i flere af kampene i grundspillet, men det lykkedes ikke, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Ja, det er i virkeligheden ganske sigende, at Horsens rundede grundspillet af med fem uafgjorte og trods alt har fået seks uafgjorte mod sine slutspilsmodstandere. For holdet har spillet 14 ud af 26 kampe, lige over halvdelen i denne sæson, uafgjort. Til sammenligning har de "kun" vundet syv.

I mesterskabsspillet kommer Horsens til at møde Brøndby IF, FC Midtjylland, FC Nordsjælland, FC København og AaB. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.