Video : Tipsbladet
Landshold

Store ord fra Kvist: Sisto er vores Maradona

Der var masser af ros fra holdkammeraterne, efter Pione Sisto scorede sit første landskampsmål mod Panama

Danmarks sejr på 1-0 Panama torsdag aften var generelt en uskøn affære. Men tilskuerne på Brøndby Stadion fik trods alt lov til at opleve en Pione Sisto i hopla, der kampen igennem gav prøver på sin fremragende teknik. Det gjorde han også ved det matchvindende mål til 1-0, han satte ind efter 69 minutter.

Det mål får nu roser fra flere af holdkammeraterne. Blandt andre FC Københavns William Kvist, der kalder Sisto for "Danmarks Maradona". Det fortalte midtbanespilleren efter kampen ifølge Ritzau.

- Læg mærke til, at han ikke har bundet støvlerne hele kampen. Det, synes jeg, er toplækkert. Det er vores Maradona. Han laver sine driblinger og kommer forbi næsten hver gang, og så får han den i mål. Flot scoring, fantastisk,

Også Thomas Delaney, der ellers var lidt utilfreds med kantspillerens manglende vilje til at slippe bolden, lettede også på hatten for den flotte scoring. 

- Det er klassisk Pione. Et blødt spark i det lange hjørne. Jeg havde brokket mig til ham et par gange over, at han ikke spillede mig. Men det er en angribers lod. Han skulle prøve, og det var et dejligt mål.

Målet reddede da også lidt af Danmarks ære i en kamp, hvor spillet til tider var meget langt fra de præstationer, der sikrede Danmark VM-billetten i efteråret. Heldigvis får det danske landshold en chance for at vise forbedring allerede på tirsdag, når Danmark i Aalborg skal møde de forsvarende Copa America-vindere fra Chile.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.