Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dortmund-træner: Usain Bolt har meget at lære

Usain Bolt var med til træningen i Borussia Dortmund, men han har stadig meget at lære, hvis han vil blive professionel fodboldspiller, fastslår tyskernes træner.

Verdens hurtigste mand, Usain Bolt, har længe jagtet en karriere inden for professionel fodbold, og hans drøm er at spille for sin favoritklub, Manchester United.

Fredag fik han en chance for at bevise sit værd, da den tyske storklub, Borussia Dortmund, havde inviteret ham til en træning med de spillere, der ikke var udtaget til deres respektive landshold. Her viste han prøver på sit talent, men han har meget at lære endnu. Det fastslår klubbens træner, Peter Stöger.

- Det vigtigste er, at han havde det sjovt. Jeg synes, at han er talentfuld, men hvis han vil spille på et højere niveau, har han tydeligvis meget at lære, fortæller Stöger ifølge Sky Sports.

- Fysikken, han har brug for i sin sport, er meget anderledes end den, han har brug for i fodbold, men det var virkelig sjovt for os. Det var en fornøjelse for os at møde en fyr som ham og træne med ham.

31-årige Bolt har tidligere trænet med sydafrikanske Mamelodi Sundowns, og han skal også spille en velgørenhedskamp på Manchester Uniteds stadion, Old Trafford, i juni.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.