Video : Tipsbladet
Benelux

Dolberg-konkurrent forhandler om ny kontrakt med Ajax

Hollandske Klaas-Jan Huntelaar, der i dele af denne sæson har holdt Kasper Dolberg fra banen, forhandler om en ny aftale med Ajax.

Det er kun en god sæson i Ajax, når traditionsklubben får hevet sølvtøj i land, men for tredje sæson i træk er Amsterdam-klubben på vej mod en sæson uden titler. Ikke imponerende for en klub, der plejer at vade i trofæer, men det er status for klubben, der i de sidste par sæsoner er endt som nummer to i Hollands bedste række.

Måske kan det nå at ændre sig - i hvert fald har Ajax stadig muligheden for at vinde ligaen denne sæson, omend det virker usandsynligt. Klubben er lige nu nummer to med 64 point - syv færre end PSV, og der resterer bare seks kampe. Men de to hold mødes, og det kan altså ændre noget, selv om PSV stadig skal smide flere point.

Den danske angriber Kasper Dolberg kan måske stadig nå at spille en rolle for Ajax, men med tanke på den skade, der har holdt ham ude i tre måneder, ser det mere ud til, at han skal spille andenviolin for Klaas-Jan Huntelaar.

Huntelaar har spillet en del i denne sæson og i perioder holdt Dolberg fra banen, og det kan han måske også gøre næste sæson. I hvert fald fortæller den 34-årige angriber, at der arbejdes på at forlænge aftalen, der løber ud til sommer.

- Jeg taler med klubben, og jeg har det virkelig godt i AJax. Fokus er på at vinde mesterskabet, og derefter kigger jeg på min fremtid, siger han til Bild.

Klaas-Jan Huntelaar blev oprindeligt hentet til Ajax som supplement til Kasper Dolberg, men da Ajax havde det spillemæssigt svært og havde svært ved at skabe chancer til Dolberg, fik Huntelaar mere og mere spilletid. Huntelaar har scoret 11 gange i 26 kampe for Ajax, mens Kasper Dolberg har scoret otte gange i 25 kampe.

Huntelaar er i gang med sin anden periode i Ajax, som han også spillede for mellem 2006 og 2009.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.