Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: West Bromwich vil først ansætte ny manager til sommer

West Bromwich vil tage sig god tid med at udpege en afløser for Alan Pardew, som den engelske klub tog afsked med mandag.

Én sejr siden ansættelsen af Alan Pardew i november blev for meget for West Bromwich, som nu leder efter en ny manager.

Det ligner en nedrykning for West Bromwich, der har 10 point op til redning med seks kampe tilbage af sæsonen. Klubben lader også til at have indset det, og derfor haster det heller ikke med at finde en afløser for Alan Pardew.

Ifølge the Times bliver det den midlertidige manager Darren Moore, som skal stå i spidsen for klubben i de resterende kampe af sæsonen, for West Bromwich vil først udpege en ny permanent manager til sommer.

Den engelske avis erfarer, at Premier League-klubben har en god håndfuld navne på blokken, heraf de fire tidligere West Bromwich-spillere Michael Appleton, Derek McInnes, Craig Shakespeare og Graham Potter.

Samtidig har klubben også et kig på både Dean Smith, Mick McCarthy og Nigel Pearson, som tidligere har været assistent i Birmingham-klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.