Ekspert revser Rasmus Nissen - tiltro til Victor Jensen
Foto: Ajax
Benelux

Ekspert revser Rasmus Nissen - tiltro til Victor Jensen

Rasmus Nissen Kristensen har fået en forfærdelig start i Holland, mener ekspert. En anden ekspert tror på, at Victor Jensen bliver en succes.

Rasmus Nissen Kristensen har været en stor profil i Superligaen de seneste par sæsoner, og i januar blev han solgt til AFC Ajax, præcis som det sker med mange af de bedste spillere i dansk fodbold. FC Midtjylland scorede angiveligt i omegnen af 34 millioner kroner på salget af højre backen.

I AFC Ajax har Nissen spillet fra start i de seneste tre kampe, og hovedstadsklubben har vundet alle tre, men ifølge René Van der Gijp, der er en af de førende fodboldanalytikere i Holland, er sejrene ikke kommet i hus på grund af Rasmus Nissen. Van der Gjip har ikke stor fidus til den 20-årige dansker.

- Har Ajax ikke en spiller på U-holdet, der kan spille højre back? Så havde man ikke behøvet at få sådan en gut ind fra Danmark. Kom nu, mand! Hvad skal man stille op med ham?, lød det fra René Van der Gijp, da han mandag var gæst i det hollandske TV-program Voetbal Inside.

Tiltro til Victor Jensen
Mens Rasmus Nissen Kristensen er en etableret del af førsteholdet i Ajax, løber landsmanden Victor Jensen rundt på U-holdet. Den hollandske storklub købte Victor Jensen for godt 25 millioner kroner i FC København i sommer, så Ajax har investeret mange penge i den unge dansker, der huserer på midtbanen.

Indtil videre har Victor Jensen ikke fået debut på Ajax' førstehold, og han har udtalt, at han har haft en svær periode i Holland, men David Endt, der er tidligere Team Manager i Ajax, tror på, at den unge dansker nok skal blive et hit i Amsterdam.

Han så for nyligt Victor Jensen i aktion for Ajax' U19-mandskab, og Endt mener, at danskeren har skullet vænne sig til den hårde tone i Hollands største klub. Jensen startede kampen på bænken. 

- Den danske midtbanespiller behøvede ikke engang at lave en fejlaflevering eller en dårlig afslutning, før han fik negative bemærkninger. Alene det, at han startede på bænken, var nok. Det faktum, at Ajax købte ham i FC København har medført høje forventninger og mindsket tålmodigheden, skriver David Endt i en klumme i avisen Het Parol og tilføjer:

- Det sociale liv i Amsterdam kan være hårdt, og man er aldrig helt tilfreds. Men ligegyldigt hvor langt væk hjemmefra, han er, så lyver hans talent ikke. Med lidt mere kærlighed, tålmodighed og opmærksomhed, vil han blomstre igen.

Victor Jensen har spillet tre kampe for Ajax's andethold i den næstbedste række. Det er blevet til en enkelt scoring. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.