Simon Makienok sigter mod næste sæson: Han er en overlever
Foto: FC Utrecht
Benelux

Simon Makienok sigter mod næste sæson: Han er en overlever

Simon Makienok er tæt på at være skadesfri, men den tidligere Brøndby-angriber kommer først i aktion i næste sæson.

Simon Makienok skrev forud for denne sæson kontrakt med FC Utrecht fra den hollandske Æresdivision, og det skete i kølvandet på en sæson i engelske Preston North End, hvor danskeren kun spillede sporadisk. Det første år i Holland har dog været en katastrofe for den tidligere Brøndby-angriber. At det er det prædikat, man kan klistre på situationen, er dog ingenlunde Makienoks egen skyld.

Blækket på kontrakten med FC Utrecht var dårligt nok blevet tørt, før Simon Makienok pådrog sig en alvorlig knæskade, og den har holdt ham ude hele sæsonen. Danskeren har således ikke spillet et eneste minut i ligaen.

Nu er det så småt begyndt at lysne for Makienok, men han kommer næppe i aktion på denne side af sommerferien.

- Simon kommer mere og mere med, men for hans vedkommende gælder kun næste sæson. Der er ingen grund til at haste noget igennem på nuværende tidspunkt. Simon glæder sig over, at det værste nu er overstået, og så glæder han sig helt vildt til næste sæson, siger angriberens agent, Michael Stensgaard, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Han har opholdt sig meget på et træningscenter, men han er kommet mere og mere i klubben på det seneste, så det er selvfølgelig positivt. Det har ikke været nogen nem start for Simon i en ny klub, men de har behandlet ham rigtig godt.

Hvis den tidligere Brøndby-angriber har haft lyst til at bande og svovle og kaste rundt med tingene, er der ikke så meget at sige til det, men Simon Makienok er mentalt stærk, og det har for alvor hjulpet ham i denne sæson.

- Simon er god til at håndtere de udfordringer, han møder på sin vej. Han er det, jeg vil kalde en overlever, og det skal der også til, hvis man som dansker gerne vil have en karriere udenfor Superligaen, lyder det fra agenten.

Inden Simon Makienok blev skadet, nåede han at spille to kampe i Europa League-kvalifikationen for FC Utrecht. Danskeren spillede fuld tid i begge kampe mod Valletta fra Malta uden dog at komme på måltavlen.

Simon Makienok har kontrakt med FC Utrecht frem til sommeren 2020. Klubben er aktuelt nummer fem i Æresdivisionen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.