Video : Tipsbladet
Bundesliga

Werder Bremen i hård kamp for Thomas Delaney

Werder Bremen kæmper for at holde på Thomas Delaney, men mange ting rører på sig omkring den danske landsholdsspiller.

Thomas Delaney dominerede Superligaen for FC København, og den danske landsholdsspiller har også været en dominerende faktor for Werder Bremen, som han skiftede til for godt et år siden. Der er spillet 29 kampe i Bundesligaen, og Delaney har spillet de 28 - forårspremieren mod Hoffenheim missede han på grund af en skade.

26-årige Thomas Delaney har kontrakt med Werder Bremen frem til sommeren 2021, men den tyske Bundesliga-klub har hele tiden blot været tænkt som et springbræt for den tidligere FCK-anfører, der da også har været sat i forbindelse med flere Premier League-klubber - blandt andre Brighton og Tottenham.

Det kan trække op til et klubskifte til sommer for danskeren, men Werder Bremen vil kæmpe for at holde Delaney i klubben.

- Vi lever ikke i en drømmeverden og tror, at det at spille for Werder Bremen resten af livet gælder for alle i verden. Vi taler ofte sammen, og Thomas ved, at jeg har stor tiltro til ham, og at jeg selvfølgelig gerne vil fortsætte med at arbejde sammen med ham, siger cheftræner i Werder Bremen, Florian Kohfeldt, til Weser Kurier.

Hovedpersonen selv fokuserer ikke så meget på fremtiden. Først og fremmest handler det om at slutte sæsonen af på en god måde med Werder Bremen, og dernæst venter en VM-slutrunde, hvor Thomas Delaney får en nøglerolle på det danske landshold.

Danskeren er indstillet på, at det næste klubskifte, han foretager, bliver under nogle andre omstændigheder, end da han skiftede fra FC København til Werder Bremen. Det skifte faldt allerede på plads i sommeren 2016 med effekt fra januar 2017.

- De omstændigheder, jeg kom til Werder Bremen under, var meget specielle, og jeg havde mulighed for at træffe en tidlig beslutning, hvilket var et privilegium, som ikke mange spillere har. Det har jeg måske ikke igen, lyder det fra Thomas Delaney.

Ifølge den tyske avis har Thomas Delaney ikke en frikøbsklausul i sin kontrakt med Werder Bremen, og det betyder, at Bundesliga-klubben kan tjene gode penge på den danske midtbanespiller den dag, der bliver trykket på transferknappen. Avisen nævner en pris på mellem 112 og 150 milloner kroner.

Thomas Delaneys agent, Michael Stensgaard, tager situationen med ophøjet ro.

- Der sker en masse spændende ting, men Thomas' fokus er udelukkende på Werder Bremen og sommerens VM-slutrunde. Så må vi se, hvad der sker efterfølgende, siger Stensgaard til tipsbladet.dk.

Thomas Delaney har lavet to assists i de seneste to kampe for Werder Bremen, der er på 12. pladsen i Bundesligaen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.