Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Bedste derby i mange år

Tipsbladet.dk zoomer ind på derbyopgøret mellem Brøndby IF og FC København.

Brøndby IF-FC København 1-1
0-1 Peter Ankersen '21
1-1 Kamil Wilczek '76
2-1 Hany Mukhtar '90

Kampens bedste:

Brøndby IF: Simon Tibbling var her, der og alle vegne. Den svenske spiller var meget iøjnefaldende på midtbanen, og offensivt bidrog han også med meget - og han havde tredjesidste fod på udligningen.

FC København: Det er kampe som disse, hvor Viktor Fischer viser, at han er Superligaens nok bedste spiller. Den offensive kreatør viste, hvor teknisk eminent han er med bolden, og han sørgede for at gøre FCK farlige i feltet. Også Rasmus Falk må nævnes for en stærk præstation på midtbanen, som også medførte et assist.

Kampens værste: Hvor Simon Tibbling nærmest aldrig var ude af syne, kunne man dårligt få øje på Kasper Fisker. Fisker var usynlig på midtbanen og imponerede ikke synderligt. Blandt andet blev der flere gange lavet tunnel på ham.

Kampens detalje: FC København havde ingen tilskuere på stadion, så det var en ret underlig fornemmelse, der spredte sig, da de kom foran. Der var helt stille på stadion, selvom der var over 20.000 tilskuere.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.