Thomasberg om ny sæson i Superligaen: Det er kæmpestort
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Thomasberg om ny sæson i Superligaen: Det er kæmpestort

Hobro sikrede sig mandag aften endnu en sæson i Superligaen, hvilket bringer både glæden og stoltheden frem hos Hobros træner Thomas Thomasberg

Hobros hjemmesejr på 1-0 over Silkeborg mandag aften betød, at klubben sikrede sig endnu en sæson i Superligaen. Men ti point ned til netop Silkeborg med kun tre kampe igen, kan de nu ikke hentes i den øverster halvdel af nedrykningsspillets pulje 1.

Det var noget, der skabte glæde i Hobro, hvor træner Thomas Thomasberg efter kampen satte ord på følelserne overfor TV3 Sport.

- Det betyder vildt. At så lille en klub med et budget der ikke er særlig stort beviser for fjerde år ud af fem, at vi kan spille i Superligaen, det er enormt stort. Jeg synes du kunne se det, den glæde, der var dernede.

Wilfried Domorauds mål efter kun fem minutter spil skulle vise sig at blive kampens eneste, og Hobro-træneren havde gerne set, at sejren var blevet cementeret med et mål til 2-0. Der var dog i hans optik ingen tvivl om, hvem der fortjente sejren.

- Det var en hård kamp at komme igennem. Så længe vi lå og ventede på det 2-0-mål, som vi også fik, som blev forkert annulleret. Og så til sidst så står Peter Sørensen (Silkeborgs træner, red.) endda med mig i hånden og siger tillykke, og så når de alligevel at få et skud på mål. Det var tæt, og det var en hård dag. Men fuldt fortjent.

Hobro var en del af det drama der fulgte på SønderjyskE's kontroversielle nederlag til FC Midtjylland. Det gjorde nemlig, at Det var Hobro som endte i den "svære" af de to nedrykningspuljer. Det øger dog bare stoltheden hos Thomas Thomasberg.

- Et eller andet sted så er det fedt, at vi har stået sammen om tingene i Hobro. Også med det modgang der var omkring top 6 og alt det omkring SønderjyskE, og hvad der nu skete. Så har vi vist, at selvom vi kom i den svær pulje, hvis man kan kalde den det, så klarede vi det selv. Og det er jeg stolt af.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.