Dagens Double: Villarreal slår Leganes
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Villarreal slår Leganes

Villarreal er med i kampen om Europa League, mens Leganes ikke har mere at spille for i denne sæson. Vi tror denne motivations forskel gør at hjemmeholdet tager de tre point.

Spilstop 21.30

Villarreal - Leganes 1 (asian -0,75)

Odds 1,85 hos Unibet

Spilstop 19.00

Kina Kvinder - Japan Kvinder, under 2,5 mål

Odds 1,85 hos Unibet

Samlet Odds: 3,42 hos Unibet

Villarreal er med i kapløbet om Europa League og har brug for sejren efter en mindre god periode. De kan tage et stort skridt i aften med en sejr. De er uden Fornal og Costa. Leganes har reddet sig en ny sæson i La primera og har ikke mere at spille for. Derfor tror vi at det bliver motivationen der afgør tingene i aften. Gæsterne er uden Mantovani og har tvivl om yderligere fire spillere. Villarreal skal og bør vinde her.
Semifinale i den asiatiske cup for kvinder hvor Kina møder Japan. To hold der er stort set på samme niveau. Japan har spillet 1-1 og 0-0 i puljen mod tilsvarende modstand, mens Kina var i en meget dårlig pulje. De senest ti indbyrdes møder er endt under 2,5 mål. Vi tror det bliver en ny en af slagsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.