Bedst og værst: Tshiembe bør betale lidt ekstra til bødekassen
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Bedst og værst: Tshiembe bør betale lidt ekstra til bødekassen

AC Horsens og FC Nordsjælland spillede onsdag aften 2-2. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

AC Horsens - FC Nordsjælland 2-2 (1-1)
0-1 Ernest Asante '25
1-1 Simon Okosun '30
2-1 Mads Juel Andersen '83
2-2 Mathias Jensen '89

Kampens bedste:

AC Horsens:
Det er tilsyneladende ikke så vigtigt for Simon Okosun, hvorvidt han spiller på midtbanen eller i angrebet. Han er altid farlig med sin højde, og det var han endnu engang for AC Horsens, som også udmøntede sig i et mål. Derudover er han denne gang den første, som sætter gang i Horsens-presset. Gad vide om han også kan fungere som forsvarsspiller?

FC Nordsjælland:
Mathias Jensen er stort set altid garant for en stærk indsats på midtbanen, og det var han også denne gang. Udover et stort løbepensum og en del afgørende afleveringer, så stod han også for udligningen til 2-2 på et meget velplaceret straffespark i en situation med en masse pres på skuldrene.

Kampens værste:
I stort set hele kampen spillede Delphin Tshiembe en godkendt kamp, men det klodsede straffespark kort før den ordinære spilletid var udløbet kostede sejren. Der må være en, der nok skal lægge lidt ekstra i bødekassen.

Kampens detalje: 
Mads Juel Andersens mål var en perle. Det kan godt være, at han rammer bolden med skinnebenet, men i det gør blot præstationen endnu mere imponerende i forhold til, at han kunne styre det spark så fornemt. En svær bold, der bliver knaldet op i det ene målhjørne. Så kan man næsten ikke bede om mere.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.