Jakob Poulsen: Vi kan nemt være dem der har det sjovest til sommer
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Jakob Poulsen: Vi kan nemt være dem der har det sjovest til sommer

FC Midtjylland tabte torsdag aften med 2-3 mod Brøndby, og nu er midtjyderne bagud med tre point i topstriden. Alligevel peger FCM's Jakob Poulsen på, at de sagtens kan ende som mestre.

FC Midtjylland måtte igen se sig slået mod Brøndby, som nu er tre point foran dem i topkampen. Alligevel ser FCM-anfører Jakob Poulsen gode muligheder for, at det sagtens kan ende med, at FCM kommer til at få den sjoveste sommer.

- Jeg synes, at vi spiller en rigtig god kamp i dag, så jeg synes, at vi kan tage rigtig meget positivt med. Men man må også sige, at det er en bitter pille at sluge, at vi står uden point i dag, siger Jakob Poulsen til tipsbladet.dk, og fortsætter:

- Alt i alt synes jeg dog, at vi skal gå ind til de næste kampe med oprejst pande, når vi lige har fået lagt den her bag os. Nu må vi bare køre på. Der er ikke andet at gøre. Forhåbentligt dummer de sig en enkelt gang, og så napper vi dem på Brøndby Stadion, og så står vi alligevel til sommer og har det sjovt, siger midtjydernes kaptajn.

FC Midtjylland har ikke fået et eneste point mod Brøndby i de tre kampe, de har mødt hinanden i i denne sæson. Jakob Poulsen mener dog, at de to seneste kampe har været meget tætte - og at midtjyderne var bedst i torsdagens kamp. Derfor føler han, at troen på, at de kan slå Brøndby er helt berettiget.

Jakob Poulsen havde desuden en afgørende finger med i spillet ved FCM's mål til 2-0, da han lavede en imponerende sprint forud for Duelunds assist til Wikheims andet mål.

- Der var plads, så det var bare om at løbe. Jeg ved ikke om det går ligeså hurtigt, som det gjorde engang, men det er trods alt stadig okay, lyder det fra Jakob Poulsen, der bliver 35 år til sommer.

Næste opgave for FC Midtjylland i Superligaen er mod AaB på udebane.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.