Video : Tipsbladet
Superliga

Glad SIF-back efter comeback: En fantastisk følelse

Gustav Dahl var glad, efter han havde spillet sin første Superliga-kamp i ni måneder imod Hobro IK, og han håber, at han kan bidrage i den resterende del af sæsonen.

For første gang siden han i august pådrog sig en alvorlig hofteskade, var Gustav Dahl tilbage i Silkeborg IFs startopstilling, da de torsdag aften besejrede Hobro IK med 2-0. Det blev til en times spilletid for den 22-årige venstreback, der var ovenud lykkelig over at være tilbage.

– Det var fantastisk for mig, selv om det måske var en kamp, der ikke var den vigtigste i verden, men for mig var det en rigtig vigtig kamp, da det var min første kamp i ni måneder. Det var en fantastisk følelse at være tilbage.

– Det har været et hårdt forløb for mig, så ja, det gør det bare ekstra stort at komme tilbage i dag, fortæller han til klubbens hjemmeside.

At det var den første Superliga-kamp i knap ni måneder kunne også mærkes på formen, fortæller Dahl, men han håber alligevel, at formen kommer, inden Silkeborg IF skal spille nogle vigtige kampe i den kommende tid.

- Jeg håber bare, at jeg kan spille mig helt i form igen og bidrage i de vigtige kampe, der kommer, både i playoffkampene i Superligaen og i pokalturneringen, hvor vi rigtig gerne vil nå i finalen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.