Video : Tipsbladet
Superliga

Hjulmand vil angribe sig til sejr

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand lover angrebsfodbold, når FC Nordsjælland søndag gæster Brøndby Stadion.

En af denne sæsons mest spektakulære og underholdende fodboldkampe i den danske Superliga fandt sted på Right to Dream Park i sidste weekend, da Brøndby besejrede FC Nordsjælland med 4-3. 

Begge hold gik på banen med et offensivt mindset, og det smittede af på kampens forløb, der bølgede frem og tilbage med masser af muligheder i begge ender.

Og selvom Brøndby IF trak det længste strå i forrige opgør, så betyder det ikke, at FC Nordsjælland denne gang vil forsvare sig med meget boldbesiddelse, som da de vandt mesterskabet i 2012. Gameplanen er den samme:

- Vi forsøger jo at vinde kampene med de styrker, vi har, i stedet for at opfinde noget, der ikke passer til os. Det her hold ville ikke på samme måde kunne forsvare sig med bolden. Man så lidt af det i den sidste kamp mod Brøndby, men det kostede også et mål, da Mikkel Rygaard mistede bolden på midten, og de scorede.

- Så man skal have 10 boldfaste spillere for at kunne spille på den måde. Der er vi mere vilde og fremadrettede og sætter tingene på spil. Og jeg forsøger at spille på det, vi er gode til. Vi er et hold, der skal angribe os til sejr. Det viste vi endnu en gang i den kamp, fortæller holdets cheftræner Kasper Hjulmand til sn.dk

FC Nordsjælland har bruge for alle tre point, hvis de skal genobre den tredjeplads, som FC København overtog i fredags med sejren over Horsens, mens Brøndby ligeledes vil gå efter sejren for at holde afstand til FC Midtjylland i titelræset. 

Kampen sættes i gang kl. 18.00 på Brøndby Stadion.

Du kan se eller gense højdepunterne fra de to holds seneste opgør i videoen over artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.