Video : Tipsbladet
Superliga

Sotiriou glæder sig til derby

Pieros Sotiriou ser frem til weekendens opgør mod Brøndby IF, hvor han igen kan komme i aktion.

De sidste uger har Pieros Sotiriou siddet ude med skade, men mod Brøndby IF i weekendens kamp er angriberen atter til rådighed for Ståle Solbakken.

Og Sotiriou, der har scoret 13 Superliga-mål i sæsonen, vil give alt, hvad den kan trække, hvis han kommer på banen mod rivalerne.

- Jeg har trænet med holdet nogle gange nu, og det føles godt at være helt klar igen. Nu håber jeg, at jeg bliver valgt til truppen mod Brøndby, hvor jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe holdet og gøre vores fans glade. Jeg har virkelig set frem til igen at spille, mens jeg var skadet, og jeg er super motiveret til kampen på søndag.

- Det handler om, at vi skal give 100 procent på søndag, for gør vi det, så har vi en rigtigt god chance for at vinde kampen. Vi ved, at vi kommer til at have en stærk opbakning fra vores fans hjemme i København. Det bliver en stor kamp, og jeg elsker, når der er meget på spil i de store kampe, så jeg glæder mig helt vildt til derby, siger Sotiriou til fck.dk.

FC København har tabt sæsonens fire opgør mod Brøndby IF.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.