Dagens Spilforslag: Neto lukker af
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Neto lukker af

Søndagens fidus skal findes på Estadio Mestalla.

Søndag kl. 12.00
Valencia - Deportivo La Coruña
Under 0,5 mål af udeholdet
2,70 @ Unibet

Hverken Valencia eller La Coruña har mulighed for at skifte placering i tabellen efter sidste spillerunde i La Liga. Efter to sejrløse hjemmekampe skylder Valencia publikum på Mestalla en sejr at lukke sæsonen på, og chancerne er da også gode imod La Coruña, som står med 1-3-11 efter de sidste 15 udekampe.

Endnu værre ser det ud, hvis vi kun fokuserer på La Coruñas kampe imod holdene fra den bedste halvdel: her er det kun i tre tilfælde lykkedes galicierne overhovedet at score på udebane, mens Valencia omvendt har holdt målet rent i tre af de sidste fem hjemmekampe.

Valencia har vundet uden at lukke mål ind i de sidste fire hjemmesejre mod netop La Coruña, der blot har scoret 15 mål i 18 udekampe og som vil have svært ved at mønstre den store motivation til kampen. Odds 2,70 på, at La Coruña ikke scorer er godkendt, mens det er muligt at få odds 2,88 ved at satse på, Valencia tager sejren uden at lukke mål ind.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.