Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko drømmer om Champions League og landshold igen

Erik Sviatchenko håber at opholdet i FC Midtjylland kan sikre ham en spændende fremtid, hvor han igen kan spille de helt store kampe.

FC Midtjylland forstærkede sig i januar med Erik Sviatchenko, der kom til på en lejeaftale fra Celtic. Opholdet har indtil videre være en succes for den danske midterforsvarer, der havde brug for at få kampe i benene igen efter en svær periode i den skotske storklub.

Det er blevet til 15 kampe for FC Midtjylland i løbet af foråret, og nu afventer midterforsvareren, hvad der skal ske, når lejeaftalen med FC Midtjylland udløber.

Én ting er dog sikkert. Erik Sviatchenko har en drøm om igen at spille i de sjove kampe, som han blandt andet har gjort i Celtic.

- Jeg håber selvfølgelig på, at der, hvor jeg engang har været – og det er jo ikke ret lang tid siden, hvor jeg spillede Champions League og spillede på den allerstørste scene og var med omkring landsholdet. Det er jo alle de ting, man drømmer om, og det kunne jeg godt tænke mig igen, fortæller Erik Sviatchenko i en video, som FC Midtjylland har lavet om ham på deres hjemmeside.

- Og så må vi se, hvor jeg står der efterfølgende. Så er jeg pludselig i god form og har spillet en masse kampe, og så kan det være, at Midtjylland siger: ”Prøv at hør her, du er virkelig vigtig, og vi vil helt vildt gerne have dig.” Eller det kan være, at der kommer en helt anden klub og siger: ”Prøv at hør her, Sviatchenko er lige det, vi skal bruge.” Men det er uvisheden, siger han.

I første omgang vender Erik Sviatchenko dog tilbage til Celtic efter denne sæson. I Skotland har han fortsat kontrakt frem til 2020.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.