Video : Tipsbladet
Superliga

AaB: Transfervinduet bliver mindre vildt end sidste år

I fjor kom otte nye spillere til AaB i sommerens transfervindue, og det tal kommer de ikke op på igen, hvis det står til sportsdirektør Allan Gaarde.

Det var ikke så meget, fordi AaB brugte millioner og atter millioner af kroner til at købe nye spillere sidste sommer. Det var mere, at der kom mange nye spillere, og at de nye fik en solid hyre i nordjysk Superliga-kontekst.

For selv om det var helt bevidst, eksempelvis skulle nogle af Christian Bassogog- og Joakim Mæhle-pengene have ben at gå på, er det er ikke noget, vi skal forvente at se hver sommer. Sportsdirektør Allan Gaarde skruer for eksempel ned for blusset i det forestående transfervindue.

- Faktum er, at vi ikke skal have så vildt et transfervindue som de sidste to somre. Men selvfølgelig forsøge at optimere vores trup, så der vil ske både udskiftninger og tilgange. Sidste sæson fik vi otte nye ansigter, og det bliver ikke det samme den her gang, siger Gaarde til tipsbladet.dk.

Til de otte tilgange for et års tid siden kunne man i januar lægge Kasper Kusk, der både skulle købes fri af FC København i januar og formodentlig placerede sig i den tunge ende af lønskalaen i AaB.

En af de spillere, der kom til Aalborg i sommeren 2017, er Yann Rolim. Det var dog kun på en lejeaftale, som udløber denne sommer. AaB vil gerne beholde ham, som Allan Gaarde tidligere har slået fast, men det er ikke så ligetil.

Den brasilianske spillers ejerforhold er dog fortsat atypske og svære at hitte ud af for AaB, og Allan Gaarde ved endnu ikke, om de bliver løst.

- Det er stadig uafklaret. Jeg tror ikke, det er noget, der kommer til at løse sig, inden vi går på ferie. Der kommer ikke til at være en afklaring, siger sportsdirektøren.

- Vi vil stadig gerne beholde. Under de rigtige betingelser.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.