Lichtsteiner skal ikke til Dortmund: Vi har ikke fundet hinanden
Foto: Getty Images
Generelle

Lichtsteiner skal ikke til Dortmund: Vi har ikke fundet hinanden

Stephan Lichtsteiner skifter ikke til Dortmund, og den schweiziske landsholdsspiller er heller ikke interesseret i at tage til Kina, når kontrakten i Juventus udløber til sommer.

Der er en VM-slutrunde lige rundt om hjørnet, men for Stephan Lichtsteiner er der også andre, vigtige ting at tænke på.

Den 34-årige højre back har kontraktudløb i Juventus efter denne sæson, og der er ikke meget, der tyder på, at han fortsætter karrieren hos de italienske mestre, hvor han har spillet de seneste syv år.

I stedet er han blevet sat i forbindelse med et skifte til Dortmund i de seneste uger. De rygter forholder schweizeren sig nu til.

- Jeg skal ikke til Dortmund. Vi har ikke fundet hinanden. Mere er der ikke at sige derom, fortæller Stephan Lichtsteiner til den schweiziske avis, Blick.

I løbet af de seneste år er der en hel del spillere fra de europæiske ligaer, der er taget til Kina, men det har Stephan Lichtsteiner absolut ingen planer om at gøre.

- Jeg skal helt definitivt ikke til Kina. Jeg er ikke på jagt efter penge, og jeg har også brug for livskvalitet ved siden af. Min kone og børn har også brug for at føle sig godt tilpas, og det vil ikke være tilfældet i Kina, og jeg har ikke brug for flere penge, siger han. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.