Højdepunkter: AGF smed sejren til sidst

SønderjyskE var bagud 2-0, men formåede i kampens slutning at sikre 2-2 mod AGF.

AGF var tæt på at sikre sig et fremragende udgangspunkt i Europa Playoff-semifinalen mod SønderjyskE, men en skæbnesvanger slutning betyder, at SønderjyskE sidder med de bedste kort på hånden.

Langt hen ad vejen så det ud til, at AGF ville snuppe en 2-0-sejr, men ti minutter før tid reducerede Søren Frederiksen til 2-1, og så begyndte sønderjyderne at tro på det.

Og i det 88. minut kunne SønderjyskE-spillerne for alvor juble, da Christian Jakobsen sende udligningen i nettet.

Det sluttede 2-2, og intet er dermed afgjort, inden holdene tørner sammen i returopgøret på tirsdag.

Se højdepunkterne fra opgøret øverst i artiklen.