Viborg-træner efter misset oprykning: Der skete nogle underlige ting
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Viborg-træner efter misset oprykning: Der skete nogle underlige ting

Drømmene om oprykning blev slukket for Viborg, da de søndag eftermiddag blot fik 3-3 mod bundholdet fra Brabrand i 1. division.

Viborg lå inden sidste spillerunde af 1. division tæt med Vendsyssel om tredjepladsen, der giver playoff-kampe om pladser i næste sæsons Superliga. Her trak Viborg sorteper, da de spillede 3-3 hjemme mod Brabrand, mens Vendsyssel vandt 3-1 over Fredericia.

Dermed ender Vendsyssel to point over Viborg, der satsede til sidst mod Brabrand, da de var bagud på målscoren. I et interview med TV3 Sport efter kampen forklarede Viborg FF-træner Steffen Højer, hvordan han oplevede den missede oprykningsmulighed.

- Kort og godt, så manglede vi et mål. Vi gør det langt henad vejen fint i kampen. Vi kommer foran med 2-0 og har fuld kontrol på det hele. Vi laver en enkelt fejl, hvor det hele begynder at gynge lidt, siger Steffen Højer og fortsætter. 

- De får efterfølgende et mål til 2-2, og vi hiver det op igen. Vi gambler lidt med de folk, som vi sætter på banen, og det kører lidt frem og tilbage, og vi er jo meget tætte på at lave det mål, som gør, at vi bliver nummer tre, lyder det fra Viborg-træneren.

De to første Brabrand-mål kom indenfor to minutter, som altså vendte 2-0 til 2-2 i kampen. Højer peger i den forbindelse på, at han også så noget lignende i Superligaen for få dage siden.

- Man så det forleden ved Brøndby, Det er ikke nok at være gode i 85 minutter. Det er klart, at når der er så meget på spil, og der er noget, der går imod en, så kan der ske nogle underlige ting. Det gjorde der i dag, siger Højer, som tilføjer, at overliggeren sent stod i vejen for Viborg. 

Højer kan desuden også se tilbage på et brændt straffespark af Viborg og en sen udligning fra HB Køge i næstsidste runde, som var stærkt medvirkende til, at Vendsyssel havde en mulighed for at tage tredjepladsen.

Dermed forbliver Viborg i 1. division en sæson mere efter de rykkede ned i sidste sæson efter playoff-kampene mod Helsingør.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.