Video : Tipsbladet
Superliga

Vendelbo: De skal bare slå en lang bold, så bliver det farligt

Mikkel Vendelbo var glad for at have reddet sig i første omgang, men samtidig skriger Silkeborg-spilleren på bedre defensive præstationer i de kommende to kampe mod Esbjerg.

En af de vildeste kampe i Superligaens kampe er færdigspillet.

Få øjeblikke før slutfløjt reddede Tobias Salquist et forsøg fra en FC Helsingør-spiller på stregen, og det var anden gang i kampen, at Silkeborg-forsvareren var redningsmanden i sidste øjeblik.

Havde FC Helsingør fået udlignet til 4-4, var det i stedet Silkeborg, som var rykket ud af Superligaen. Derfor var Mikkel Vendelbo også både lettet og utilfreds med præstationen mod FC Helsingør.

- Det var en fuldstændig vanvittig kamp. Fuldstændig surrealistisk. Jeg har ikke engang ord for det. Vi har reddet os i første omgang, og vi har en vigtig kamp på torsdag, og selvfølgelig er vi glade for det her, men der er også nogle ting, som vi skal arbejde med. De skal nærmest bare slå en lang bold, så bliver det farligt, fortalte Mikkel Vendelbo til Eurosport 2 efter kampen. 

Silkeborg møder nu Esbjerg, der blev nummer to i NordicBet Ligaen, over to kampe, hvor den endelige skæbne skal afgøres for Mikkel Vendelbo, der har en fortid i netop Esbjerg, og de øvrige Silkeborg-spillere.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.