Medie: Italienske klubber lurer på Vejle-spiller
Foto: Getty Images
Superliga

Medie: Italienske klubber lurer på Vejle-spiller

Vejle er rykket op i Superligaen, men det er uvist, om den italienske midtbanemand, Simone Branca, følger med.

Vejle Boldklub sikrede sig i weekenden oprykning til Superligaen, da jyderne vandt NordicBet Ligaen med en sejr på 2-0 over Thisted FC. Nu skal klubben i gang med at forme et hold til den bedste række, og der vil uden tvivl ske ting og sager i Nørreskoven i løbet af transfervinduet.

Op til flere spillere kan forlade klubben, og det gælder blandt andre den italienske midtbanespiller Simone Branca, der kom til klubben i januar på en fri transfer. Branca har kontraktudløb i Vejle 30. juni, og hans fremtid er endnu ikke afklaret.

Tuttomercato skriver, at de italienske klubber Ascoli og Cremonese er parat til at hive 26-årige Simone Branca retur til støvlelandet, hvor han blandt andet står noteret for 157 kampe i Serie C, som er Italiens tredjebedste række. Både Ascoli og Cremonese høster en tilværelse i Serie B.

Ifølge Tuttomercato vil Simone Branca i første omgang vente og se, om Vejle disker op med et tilbud om en ny aftale. Italieneren spillede 13 kampe for de rødklædte i løbet af foråret. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.