Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen: 36. spillerunde

Det er blevet tid til sæsonens sidste udgave af Rundens Hold.

Superliga-dramaet har nået sin afslutning i de fleste leder og kanter. FC Midtjylland blev danske mestre, FC Nordsjælland snuppede bronzen foran FC København, Randers FC sikrede sig endegyldig overlevelse, FC Helsingør rykkede direkte ud efter en enkelt sæson i Danmarks bedste fodboldrække og AGF skal spille om Europa.

Med 36. spillerunde afsluttet er det også tid til sæsonens sidste udgave af Rundens Hold.

Her er Rundens Hold i Superligaen for 36. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jacob Rinne, AaB (4)
Den svenske keeper havde nogle vigtige redninger for AaB mod Brøndby i begge halvlege, og han beherskede sit felt med stor autoritet. Jacob Rinne måtte se sig passeret af Benedikt Röcker i slutfasen, men det skal ikke tage noget fra en god præstation af AaB-keeperen. 

Højre back: Dino Mikanovic, AGF (3)
Der var ikke mange iøjefaldene højre backs i 36. spillerunde, men pladsen på Rundens Hold går til Dino Mikanovic, der viste stor energi i AGF's 2-0-sejr over SønderjyskE og bidrog offensivt og defensivt. Mikanovic skal arbejde på at have færre udfald i løbet af et opgør. AGF'eren er på Rundens Hold for anden gang i træk.

Central forsvarer: Erik Johansson, FC København (1)
Den svenske midtstopper kom i vejen for rigtig meget mandag aften i Farum. Det siger sig selv, at det ikke er nogen nem opgave at spille over for Mikkel Rygaard, Ernest Asante og Godsway Donyoh. Særligt de to sidstnævnte er lynhurtige, men Johansson kompenserede ved at være smartere end FCN-offensiven.

Central forsvarer: Victor Nelsson, FC Nordsjælland (2)
Victor Nelsson er den dygtigste header på FCN-mandskabet, så der var brug for ham og ikke mindst hans pande, da FC København gæstede Farum. Nelsson spillede en brandkamp i forsvaret og dæmmede flot op for Federico Santander og Pieros Sotiriou. 

Venstre back: Marc Dal Hende, FC Midtjylland (4)
Matchvinderen i guldkampen scorede sit sæsonmål nummer 11 mod AC Horsens, og det er intet mindre end imponerende af en wingback. Marc Dal Hende har en kæmpe aktie i FC Midtjyllands mesterskab, og han kan gå glad og tilfreds på sommerferie. 

Højre midtbane: Mikkel Kallesøe, Randers FC (1)
Mikkel Kallesøe spillede to fine kamp for Randers FC mod Lyngby, og det kulminerede 2. pinsedag, hvor han scorede et mål i kronjydernes 2-1-sejr. En sejr, der sikrede Randers FC en sæson mere i Superligaen. Det vil nok til evig tid være en diskussion, om det nu også var klogt af Randers FC at udleje Kallesøe til Viborg i foråret. Nogle vil mene, at det gjorde ham godt at få noget fast spilletid, mens andre vil sige, at Randers ikke kunne undvære ham. En ting er sikkert - de giver næppe slip på ham denne sommer. 

Central midtbane: Bjarke Jacobsen, AC Horsens (1)
AC Horsens tabte til de danske mestre, men Bo Henriksens mandskab var såmænd godt med i kampen i Herning, og det gjaldt ikke mindst Bjarke Jacobsen, der leverede en fin indsats på den centrale midtbane. Jacobsen kom i vejen for mange FCM-angreb.

Central midtbane: Magnus Kofod Andersen, FC Nordsjælland (2)
Magnus Kofod Andersen kan ikke måle sig af navn med Rasmus Falk og Carlos Zeca, men det kunne han i hvert fald af gavn i mandagens kamp. FCN-talentet spillede en stor kamp mod FC København, og trods sine bare 19 år udstråler han en utrolig ro med bolden. Bliver han den næste store profil i FC Nordsjællands fødekæde?

Venstre midtbane: Jeppe Okkels, Silkeborg IF (1)
18-årige Jeppe Okkels scorede sit første Superliga-mål mod FC Helsingør. Og hvilket et! Silkeborg-spilleren hamrede bolden op i krydset efter 20 minutter, og dermed udlignede han gæsternes tidlige føring. Okkels nåde også at notere sig for en assist, inden han blev skiftet ud i det hæsblæsende pinsedrama.

Angriber: Davit Skhirtladze, Silkeborg IF (3)
Georgieren stod for nogle vigtige aktioner, da Silkeborg IF sendte FC Helsingør ned i 1. division. Davit Skhirtladze scorede og assisterede for Silkeborg IF i 4-3-sejren, og nu handler det om at holde fast i de gode takter til de altafgørende kampe mod Esbjerg fB. 

Angriber: Marcus Mølvadgaard, Randers FC (1)
Kronjyderne har udenlandske angribere som Eero Markkanen og Mikael Boman i truppen, men de har ikke rigtigt kunnet lave mål. Det kunne en af Randers FC's egne, Marcus Mølvadgaard, mod Lyngby 2. pinsedag, og det sender ham på Rundens Hold i en spillerunde, hvor de store angrebspræstationer ikke stod i kø.

I parantes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.