Antonsson siger farvel som FCK-spiller - men fortsætter i FCK
Foto: Getty Images
Superliga

Antonsson siger farvel som FCK-spiller - men fortsætter i FCK

Mikael Antonssons karrierestop bliver markeret i Telia Parken fredag aften.

Det er i sig selv ingen nyhed, at forsvarsspiller Mikael ANtonsson har spillet sin sidste kamp som professionel. Men fredag aften bliver det endegyldige farvel til Mikael Antonsson som spiller, hvilket vil blive markeret i forbindelse med playoff-kampen mod AGF fredag aften. 

- Jeg har haft en fantastisk privilegeret karriere, der har været fuld af store oplevelser, minder og venskaber, som jeg altid vil tage med mig. Jeg har været så heldig at repræsentere mit land og spille for store klubber i fem forskellige lande, hvor jeg hvert eneste sted har lært noget og er blevet behandlet fantastisk godt. Jeg er stolt af de ting, jeg har opnået og jeg håber, at folk vil huske mig som en ærlig fodboldspiller, der altid gjorde mit bedste for holdet. Det har jeg i hvert fald forsøgt. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater, trænere og de fans, der har støttet og hjulpet mig til at få så god en karriere. Det vil jeg altid sætte pris på, siger Mikael Antonsson.

Mikael Antonsson får flotte ord med på vejen af manager Ståle Solbakken:

- Mikael har altid været en 100 procent loyal og stærk karakter for sin klub, sit hold og sin træner. Han er et ærligt og godt menneske, der ikke tænker egoistisk på, hvad der er bedst for ham, men som altid har sat holdet først. Han fortjener en enorm respekt for alt det, han har opnået, og mange fodboldspillere kan lære af Antonsson. Han har til enhver tid været en super professionel og stærk spiller for kollektivet. Vi skylder ham en stor tak for hans tid som spiller i FCK. Heldigvis fortsætter han nu hos os i staben, og det er vi meget glade for, da han stadig bidrager meget til alt omkring holdet hver eneste dag med sin stærke personlighed og professionalisme, siger manager Ståle Solbakken om Mikael Antonsson, der dog fortsætter

Mikael Antonsson kommer dog som ventet ikke til at forlade FC København, da han fortsætter i sit job som assistent for Solbakken.

- FCK har en særlig plads i mit hjerte, fordi jeg har været her i lang tid og opnået store ting med klubben. Min familie og jeg trives fantastisk godt i København, og jeg er meget glad for, at vi fortsat skal bo her fremover, og at jeg kan fortsætte i klubben. Vi arbejder hele tiden for at blive bedre og skarpere som klub, og det vil jeg stadig forsøge at bidrage til, siger Mikael Antonsson.

Antonsson nåede 194 kampe for F.C. København, hvor han har vundet fem danske mesterskaber og fire pokaltitler.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.