Video : Tipsbladet
Bundesliga

Avis: Dortmund nærmer sig tysk midtbanespiller

Dortmund nærmer sig et indkøb af en ny midtbanespiller, og samtidig er Sokratis Papastathopoulos på vej væk fra klubben.

Efter en skuffende sæson skal Dortmund forsøge at sammensætte et slagkraftigt hold til næste sæson.

Indtil videre er kun Marvin Hinz blevet hentet til klubben som erstatning for Roman Weidenfeller, men det næste indkøb kan være lige på trapperne.

I løbet af den forgangne sæson har 23-årge Marius Wolf præsteret godt for Eintracht Frankfurt, og den tyske midtbanespiller har gjort sig meget interessant hos Dortmund, der kan hente ham for i underkanten af 40 millioner kroner.

Den tyske avis, Ruhr Nachrichten, erfarer, at handlen mellem Eintracht Frankfurt og Dortmund kan blive realiseret i løbet af de kommende dage.

Et eventuelt køb af Marius Wolf vil formentlig ikke have indflydelse på Dortmunds interesse i Thomas Delaney, eftersom Marius Wolf hovedsageligt har spillet på højrekanten hos Eintracht Frankfurt.

Samtidig ser det ud til, at den græske forsvarsprofil, Sokratis Papastathopoulos er på vej ud ad døren hos den tyske storklub. Det tyske sportsmagasin, Kicker, rapporterer, at Arsenal har set sig varme på den 29-årige midterforsvarer, som har kontraktudløb næste sommer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.