Officielt: FC Midtjylland køber tysk profil
Foto: FC Midtjylland
Superliga

Officielt: FC Midtjylland køber tysk profil

FC Midtjylland har købt den tyske offensivspiller Dominik Drexler i Holstein Kiel. Han har underskrevet en fire-årig aftale med de danske mestre.

FC Midtjylland fik for et par dage siden papir på Erik Sviatchenko, og nu har de danske mestre igen spillet med musklerne på transfermarkedet. FCM har således købt den tyske offensivspiller Dominik Drexler i Holstein Kiel, som i den forgangne sæson var tæt på at rykke op i Bundesligaen.

28-årige Drexler har haft en stor sæson i Tyskland, hvor han noterede sig for 12 mål og 11 assists i 2. Bundesligaen. Nu rykker han teltpælene til FC Midtjylland, med hvem han har underskrevet en fire-årig aftale.

- Vi er først og fremmest enormt stolte over, at han har valgt FC Midtjylland frem for konkret interesse fra Bundesligaen. Dominick har i stedet foretrukket FC Midtjylland for at spille europæisk fodbold og ikke mindst for at spille med om titler. Han er købt ind efter klubbens værdier, hvor han kan bidrage med en god personlighed, samt en nysgerrighed på spillet og masser af erfaring, siger sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Dominick er højt ratet hos Smartodds, og alle data understøtter, at han er en kampafgørende spiller. Han er en sindssygt dygtig og moden spiller, som gør en forskel på et hold via såvel assists som mål. Han kan udfylde alle offensive positioner og har et godt blik for det det offensive spil og rummene i banen.

Tyskeren ser frem til at optræde for de danske mestre.

- Mit førstehåndsindtryk af klubben er rigtig godt. Jeg har været rundt at se faciliteterne og omgivelserne, og jeg er meget begejstret. Det er mit første udenlandseventyr, og jeg glæder mig helt vildt til at prøve at spille i et andet land. Jeg glæder mig til at opleve fodboldkulturen i Danmark og ikke mindst til at tage hul på et nyt kapitel i min karriere, siger Dominik Drexler og fortsætter:

- Jeg er en teknisk offensivspiller med et godt blik for rummene i banen og for mine holdkammerater. Jeg er ikke ham, der laver 20 mål i en sæson, men jeg skal nok nå frem til chancer og i lige så høj grad chancer for at spille mine medspillere gode. Jeg befinder mig bedst på et hold, der gerne vil spille fremadrettet fodbold, og som vil være i boldbesiddelse – det er den spillestil, jeg foretrækker

- Jeg er en spiller, der ved, hvad der skal til for at levere bedst muligt på banen, og jeg går meget op i at optimere forholdene for at præstere, så chancerne for at performe godt er størst mulige. På den måde har jeg en meget professionel tilgang til min sport. Jeg lover, jeg vil give mig 100% hver gang og give alt for klubben.

Dominik Drexler har første arbejsdag i FC Midtjylland 14. juni. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.