Video : Tipsbladet
1. division

Viborg siger farvel til førstemålmanden og Helsingør-lejesvend

Sebastian John og Pierre Larsen forlader Viborg FF. John er nu klubløs, mens Larsen vender tilbage til FC Helsingør efter endt lejemål. Tre spilleres fremtid mangler fortsat at blive afklaret.

De er i gang med en gedigen udskiftning af truppen i Viborg FF. Forleden sagde klubben farvel til Markus Bay og Mikkel Jespersen, hvis kontrakter udløber om en måned, samt Jonas Kamper, der har stoppet karrieren.

I dag står der så to nye navne i exit-kolonnen: førstemålmand Sebastian John og FC Helsingør-lejesvenden Pierre Larsen. Johns kontrakt udløber og bliver ikke forlænget, mens Larsen vender tilbage til Superliga-nedrykkerne.

- Vi har været glade for både Sebastian og Pierre, og begge har også fået en del spilletid i den netop afsluttede sæson. For Pierres vedkommende så udløber lejekontrakten, og han skal som aftalt tilbage til FC Helsingør, siger sportschef Jesper Larsen til klubbens hjemmeside.

- Sebastian John har været i klubben i mange år og har altid været en god ambassadør for byen og VFF. Han har ligeledes en aftale, der udløber nu, og vi har besluttet ikke at fortsætte samarbejdet.

Sebastian John har været i Viborg FF siden U13-tiden og spillede sig i løbet af denne sæson ind som førstevalg i målet foran Walter Viitala.

Der er fortsat tre Viborg-spillere, hvis kontrakter udløber, når juni bliver til juli, og hvis fremtid er uvis. Det gælder Jacob Dehn, Frederik Mortensen og Jacob Vetter.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.