Yussuf Poulsen forklarer sin rolle på banen: Laver aldrig 25 sæsonmål
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Landshold

Yussuf Poulsen forklarer sin rolle på banen: Laver aldrig 25 sæsonmål

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsens rolle på banen gør det svært for ham at være manden med målene, fortæller han selv.

VM er lige om hjørnet, og på mandag bliver den endelige danske trup til slutrunden udtaget. En af dem, der ligger lunt i svinget om en billet til Rusland, er offensivspilleren Yussuf Poulsen, der til daglig spiller i tyske RB Leipzig.

I et interview med Ekstra Bladet, fortæller han om sin rolle på banen, som betyder, at det sjældent er ham, der skal sende bolden i kassen.

Tempoet i spillestilen i Tyskland har simpelthen en vis betydning for, hvorvidt han overhovedet kan nå med ind, hvor det er farligt.

- Der er også forskel på, hvilken rolle man har. Jeg har i lang tid haft den rolle, at jeg skal søge ned i banen og være en opspilsstation, og med vores hurtige spil, så når jeg ikke rigtig med. Hvis man ser vores kampe, så har jeg tit tredjesidste fod på, inden vi scorer, siger Poulsen, og tilføjer.

- Jeg laver aldrig 25 mål på en sæson. Ikke lige nu i hvert fald, slår han fast.

I det hele taget afgører det ikke så meget for Yussuf Poulsen, hvem der scorer målene.

Som en del af Danmarks opvarmning til det kommende VM, skal landsholdet møde svenskernes ditto lørdag, og her kunne det ligne en startplads for Leipzig-spilleren. Den kamp spilles lørdag klokken 19.45, og den sendes direkte på Kanal 5.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.