Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-boss: Udfordrerne skal ud over stepperne - ellers får de det svært

Johnny Rune, næstformand i FC Midtjylland, forudser en lys fremtid for sin klub, og hvis de andre Superliga-hold skal følge med, skal de have fart på.

Det er svært at pille det gode humør fra det fodboldglade folk i Herning, Ikast og omegn. FC Midtjylland er stadig nykårede danske mestre efter en historisk god sæson, og bankbogen bugner efter et par millionsalg i januar.

Optimismen er da også til at få øje på i bestyrelseslokalet. Johnny Rune, der er næstformand i klubben og tidligere formand, ser eksempelvis ganske lyst på fremtiden, der blandt andet byder på bedre faciliteter for spillerne.

- Man kan jo tage de nye græsbaner og den nye kunstgræsbane, der er opdateret med det mest moderne underlag, som eksempler. Klubben fokuserer og optimerer ned til de mindste detaljer - til gavn for den fremtidige udvikling, siger Johnny Rune til Ikast Avis.

Manden, der var en af drivkræfterne bag fusionen af Ikast FS og Herning Fremad, dengang det blev til FC Midtjylland, sender også en slags varsel ud til de andre Superliga-klubber.

- Vores setup bliver endnu stærkere fremover. De klubber, der vil udfordre os herhjemme, skal virkelig ud over stepperne. Ellers får de svært ved at følge med, siger han.

Noget tyder da også på, at både FC Midtjylland og nogle af de primære udfordrere, FC København og Brøndby IF, har tænkt sig at komme ud over stepperne. FCM har eksempelvis allerede købt Erik Sviatchenko permanent fra Celtic og den tyske offensivspiller Dominick Drexler fra Holstein Kiel.

FCK har investeret i en ny målmand, Jesse Joronen, og en ny midtstopper i form af Sotiris Papagiannopoulos. Hos Brøndby har de også været tidligt ude med tilgang fra Björn Kopplin, Mikael Uhre og Jens Martin Gammelby.

Og transfervinduet er ikke engang åbent endnu.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.