Video : Tipsbladet
Superliga

OB-ejer i sjældent interview: Holdets placering gør ondt

Niels Thorborg, der er manden bag OB, fortæller lidt om sin investering i den fynske fodboldklub, hvor han håber på at kunne bedre økonomien.

Det sker ikke så ofte, at manden bag Odense Sport & Event åbner munden og fortæller om fodboldklubben OB, men det har Niels Thorborg valgt at gøre i forbindelse med offentliggørelsen af det økonimiske rekordår i koncernen 3C Groups.

Det er Fyens Stiftstidende, der har fået Niels Thorborg lidt i tale i forhold til OB, og her fortæller chefen, at han bliver ved med at støtte klubben, mens jagten på flere indtægter og bedre økonomi er i gang.

- Så længe der fortsat er stor opbakning fra sponsorer og fans, er der ingen tvivl om, at jeg og 3C Groups fortsat bakker op om Odense Sport & Event. Det er ikke lykkedes at skabe bedre økonomi omkring OB, og holdets placering gør ondt, for det rammer også alle de indtægtskilder, der skal være ved siden af selve holdet - tilskuere, sponsorer, salg på stadion, tv-penge og spillernes værdi. Placeringen måtte få sportslige konsekvenser, og dem har vi taget, siger Niels Thorborg til Fyens Stiftstidende.

OB blev i den forgangne sæson blot nummer ni i Superligaen. Det har kostet cheftræner Kent Nielsen jobbet, mens Jakob Michelsen er hentet ind som erstatning på trænerposten.

Målet for OB i den kommende sæson er at komme i top seks - de seneste to år er det ikke lykkedes.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.