Ramos svarer kritikere igen: Har jeg også givet Firmino en forkølelse?
Foto: Getty Images
Champions League

Ramos svarer kritikere igen: Har jeg også givet Firmino en forkølelse?

Sergio Ramos forstår ikke, at han har skulle høre så meget for sin optræden i Champions League-finalen mod Liverpool.

Real Madrids Sergio Ramos skal ofte stå model til mange anklager, der ofte ligger i enden af usportsligt spil. Den slags er den spanske midterforsvarer efterhånden ved at være træt af at høre på.

Det gør han klart i et interview med den spanske sportsavis AS.

Her giver han et modsvar til de folk, der mener, at han skadede Liverpools Salahs skulder og gav Karius en hjernerystelse i Champions League-finalen, som Real Madrid i øvrigt vandt med 3-1. 

- Det er utroligt, at det har fået så meget opmærksomhed. Jeg har ikke haft lyst til at tale om det før, fordi alt bliver overdrevet. Jeg har set situationen (med Salah red.), og han griber først fast om min arm, og jeg falder til den anden side. Skaden sker på den anden arm, og de siger, at jeg har lavet et judo-greb på ham, lyder det fra Sergio Ramos.

Han var ligeledes uforstående overfor, at han skulle have gjort noget ved Karius, og lagde op til, at der nok ville komme mere fra Liverpool-lejren.

- Nu mangler jeg bare, at Firmino siger, at jeg har givet ham en forkølelse af en dråbe sved, der landede på ham, siger Real Madrid-anføreren.

Mohamed Salah måtte udgå efter en halv times spil i Champions League efter duellen med Ramos, og Karius kostede to mål på alvorlige fejl i samme kamp.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.