Medier: VM-vraget belgisk stjerne skifter til Inter
Foto: Emilio Andreoli/Getty Images
Serie A

Medier: VM-vraget belgisk stjerne skifter til Inter

Radja Nainggolan meldes tæt på at skifte AS Roma ud med Inter Milan. Midtbanespilleren blev noget overraskende fravalgt til den belgiske VM-trup

Den belgiske midtbanespiller Radja Nainggolan har været en stor profil i AS Roma og Serie A gennem flere sæsoner, men alligevel valgte Belgiens landstræner Roberto Martinez at sortere ham fra den endelig trup, der drager mod VM i Rusland.

Det var næpppe fordi, Nainggolan skulle bruge VM på at sælge sig selv, og nu er det da også lykkes den iltre midtbanespiller at finde en ny klub alligevel. Det er Serie A-rivalerne fra Inter, der ifølge de italienske medier Tuttosport and Telelombardia løber med belgierens underskrift.

Her kan han se frem til at komme under sin tidligere træner Luciano Spalletti som havde stor succes i Roma, inden den karismatiske træner før sidste sæson tog til Inter. 

Prisen kommer ifølge Football Italia til at ligge på cirka 215 millioner kroner plus Inters 18-årige midtbanetalent Nicolò Zaniolo. Nainggolan kommer angiveligt til at tjene cirka 33,5 millioner kroner om året i Inter, men der er ingen forlydender om længden på kontrakten.

Med Luciano Spalletti ved roret kørte Inter i lang tid et tæt parløb med Napoli i toppen af Serie A i sidste sæson, men faldt efter en dårlig periode ned gennem tabellen. Det lykkedes dog at sikre sig fjerdepladsen, og dermed kan I Nerazzurri se frem til at spille Champions League i næste sæson.