Video : Tipsbladet
Superliga

Belgisk klub meldes interesseret i FCM-angriber

Den store angriber Paul Onuachu er varm i belgiske Genk.

Det bliver nok svært at købe Paul Onuachu fri af FC Midtjylland, når den nigerianske angriber sammen med det danske hold skal spille Champions League-kvalifikation, men ifølge mediet Het Nieuwsblad vil den belgiske klub Genk alligevel gøre forsøget på at hente den 24-årige angriber.

Hvad FCM kræver for angriberen, skriver avisen ikke noget om, men beløbet er formentlig stort, da Sørloth blev solgt for op mod 135 millioner kroner. Avisen skriver, at Genk vil gøre alt, hvad klubben kan, for at få fat på den nigerianske angriber.

Genk har også Marcus Ingvartsen i truppen, og klubben satser fremadrettet på den danske angriber, men det bliver alligevel interessant at se, hvad det kan få af betydning for Ingvartsen, hvis Paul Onuachu lander i Belgien.

Den store nigerianske angriber var skadet i ryggen det meste af foråret, men da han kom tilbage, var han med til at sikre FC Midtjylland guldet.

Paul Onuachu har tidligeret været meldt interessant for blandt andre tyske klubber. Også engelske har kigget på nigerianeren, men det er tvivlsomt, om han kan få arbejdstilladelse i engelsk fodbold.

Onuachu har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2020 - han scorede 10 gange Superliga-sæsonen, hvor FCM altså sikrede sig det danske mesterskab. I alt tegnede han sig for 17 scoringer i 32 kampe for FCM.