Bendtner fik 17 minutter i Rosenborg-nederlag
Foto: Getty Images
Skandinavien

Bendtner fik 17 minutter i Rosenborg-nederlag

Det blev til lidt mere end et kvarters spilletid mandag aften i Rosenborg-trøjen for Nicklas Bendtner, der blev droppet til VM-truppen af Åge Hareide pga. en skade.

Nicklas Bendtner måtte vinke farvel til VM grundet en lyskeskade, men mandag var den danske angriber alligevel i kamp for sin norske klub Rosenborg i den norske liga, der fortsætter trods slutrunden i Rusland.

Det skete i kampen mod Tromsø på udebane, der endte med et nederlag til Bendtners Trondheim-klub på 1-2.

Dog var det ikke meget Nicklas Bendtner kunne gøre, da han blot nåede at få 13 minutter af den ordinære spilletid samt fire i overtiden som indskifter.  Til sidst i kampen forsøgte Bendtner dog at sætte landsmanden Mike Jensen op, men han sparkede forbi mål.

Netop Mike Jensen var også med helt til allersidst i Åge Hareides danske bruttotrup, men han måtte ligesom Bendtner se sig frasorteret i allersidste øjeblik. I stedet fik han fuld spilletid for Rosenborg i kampen.

Nederlaget betyder, at Rosenborg nu er på tredjepladsen i den norske liga med to point op til Ranheim på andenpladsen og syv til Brann Bergen på førstepladsen. 

Nu venter en kortvarig sommerpause for Rosenborg, der genoptager ligaen, der følger kalenderåret, 24. juni. Her møder Bendtner, Mike Jensen og resten af Rosenborg-holdet Vålerenga på hjemmebane.