Randers-direktør: Hobro synes vores Thomasberg-bud er urimeligt
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Randers-direktør: Hobro synes vores Thomasberg-bud er urimeligt

Thomas Thomasberg skal være ny cheftræner i Randers, men trænerens nuværende klub vil ikke slippe ham. Randers har ellers prøvet på at lave en aftale.

Randers FC har udsigt til at få Hobros Thomas Thomasberg som ny cheftræner, og selvom Hobro allerede har fundet deres erstatning i form af Allan Kuhn, så skal Thomasberg vente til oktober, før han kan komme i gang i Randers.

Det skyldes, at Thomasberg stadig er på kontrakt i Hobro, og klubben har ikke tænkt sig at lade ham gå uden en vis kompensation. Det fortæller Hobro-sportschef Jens Hammer Sørensen i et interview med B.T.

Samme avis har talt med Randers' administrerende direktør Henrik Jørgensen, der kan fortælle, at man har prøvet på at finde frem til en aftale med Hobro.

- Det er klart, at vi er klar til at betale Hobro IK lønnen til Thomas Thomasberg, hvis vi overtager ham allerede nu. Men det tilbud vi har givet dem, har de ikke fundet acceptabelt. Det er i deres fulde ret. De skal bare lige huske, hvad vi fik, da han (i januar 2017, red.) gik fra os til dem. Så vi synes ikke, det vi tilbyder er urimeligt, men det synes de åbenbart, siger Henrik Jørgensen.

Mens de venter på Thomasberg i Randers, vil Rasmus Bertelsen, der reddede klubben fra nedrykning, fortsætte som cheftræner. Når Thomasberg er klar til at stå i spidsen for dem, vil Bertelsen tage plads som assistenttræner.

Randers FC lægger ud med at møde Brøndby IF i første runde af Superligaen 15. juli.