Dagens Spilforslag: Polen trækker håndbremsen
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Polen trækker håndbremsen

En VM-generalprøve bliver vores bud på et Dagens Spilforslag.

Klokken 18.00
Polen - Litauen
Under 3,0 mål (Asian)
1,675 @Bet365

Polen skal have overstået generalprøven forud for VM-slutrunden med en sidste test med Litauen som sparringspartner. Polen har i de tre forudgående testkampe lukket mål ind i - samlet fem af slagsen. Der er næppe tvivl om, at landstræner Adam Nawalka gerne ser sin defensiv få mere styr på sagerne i denne sidste test.

Denne slags generalprøver har det med at blive nogle halvkedelige kampe, da mange spillere ikke har lyst til at yde det fuldstændigt maksimale, da det vil være ubærligt at støde ind i en skade inden afrejsen til Rusland, hvor Senegal, Colombia og Japan venter i gruppespillet. 

Polen har selv nettet fem gange i alt i de to seneste kampe, så målscoringen virker der til at være styr på. Men igen - hvorfor give fuld skrue i den sidste kamp, når fokus alligevel allerede er rettet mod den første puljekamp mod Senegal om en uge.

Vi går efter en kontrolleret indsats fra Polens side mod en modstander, de bør kunne have totalt styr på i defensiven - indsatsen kommer retur ved tre scoringer.