Video : Tipsbladet
VM

Kvist håber stadig på VM-rolle: VM er jo langt, og vi kommer langt

William Kvist rejser hjem til Danmark for at blive undersøgt yderligere, men udelukker ikke at vende tilbage til landsholdslejren.

William Kvist blev søndag meldt ude af VM med et par brækkede ribben og en punkteret lunge, men håbet om at komme i aktion igen er dødt hos midtbanespilleren.

I en video på sin Facebook-profil forklarer Kvist således, at han er på vej hjem til Danmark, hvor han skal undersøges yderligere, og at han er i bedring. Og det betyder, at den lille chance for, at han kan komme tilbage på banen ved VM, skal undersøges helt.

- Situationen er den, at jeg er i bedring, så det er jo dejligt. Jeg flyver hjem til Danmark i dag til yderligere undersøgelser i forhold til lungen og ribben og så videre. VM er jo langt, og vi kommer langt. Så den lillebitte sandsynlighed for at jeg skulle kunne spille en lille rolle stadigvæk, den skal undersøges til bunds. Det finder vi nok snart ud af, vi får se, fortæller Kvist.

Han takker desuden for de mange hilsener han har fået, som han dog siger falder på et tomt sted, i og med at hans sidste store højdepunkt med landsholdet ser ud til at være blevet ødelagt.

- Tomheden består nok meget i at have kæmpet så hårdt for at stå der til VM, være klar og kunne spille en betydende rolle. Man kan sige et sidste stort højdepunkt med landsholdet. Jeg kan trøste mig med, jeg stod der og sang nationalmelodi sammen med gutterne, dem på stadion og alle jer derhjemme foran TV'et. Så tak for det i det mindste.

Du kan se hele Kvists besked her: