Dagens Spilforslag: England holder skansen
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: England holder skansen

Panama bør ikke være et problem for de ellers så uskarpe englændere.

Søndag kl. 14.00
England - Panama
1-0, 2-0, 3-0
1,91 @ bwin

England er favorit til at vinde VM i misbrugte chancer efter premierekampen mod Tunesien, som blev besejret 2-1 takket være en sen scoring af Harry Kane. Før da havde især Jesse Lingard misbrugt et væld af muligheder. Det positive vinkel er, at England kom frem til chancerne. Den negative version er, at Three Lions ikke kan forvente at møde lige så generøse forsvar senere i turneringen.

Både lodtrækning og program er dog udlagt nådigt for England, som nu skal møde et Panama-hold, der ikke havde meget at byde på i kampen mod Belgien. Panama kom blot frem til to skud på mål, mens halvdelen af alle markspillere fik et gult kort, hvilket siger lidt om styrkeforskellen på de to hold.

England virker stabile i defensiven, som også har holdt målet rent i seks af de sidste ni kampe. Tunesien skulle bruge et straffespark for at score på det, der var holdets eneste skud inden for rammen. Og hvis England kan omsatte bare et par af de skabte chancer til mål, bør holdet ikke have problemer med at cruise mod 1/8-finalerne ved at vinde med et, to eller tre mål til nul mod Panama.