VM

Nigeria tog sejr mod Island

Nigeria vandt 2-0 over Island med en Ahmed Musa i hopla, og dermed overtager de nu andenpladsen fra Island.

Island kom stærkt fra land til VM ved at spille uafgjort mod Argentina, og den succes skulle forsøges forsat i dagens kamp mod Nigeria.

Island startede også klart bedst og havde allerede på få minutter flere forsøg inden for rammen, men de blev afværget.

Nigeria fik langsomt spillet sig ind i kampen, hvor ingen af holdene for alvor fik skabt noget. Dermed forblev første halvleg også målløs.

Tre minutter inde i anden halvleg kom forløsningen imidlertid for Nigeria, da Ahmed Musa fangede et indlæg og halvflugtede bolden i kassen til 1-0.

Nigeria fortsatte med at komme frem til chancer, mens Island ikke blev farlige for alvor. Derfor scorede Island også til 2-0, da Ahmed Musa passerede Hannes Halldorsson og nemt kunne lægge bolden i kassen.

Med ti minutter tilbage begik Nigeria dog straffespark efter en VAR-kendelse, men Gylfi Sigurdsson sparkede direkte over målet.

Nigeria endte med at vinde kampen 2-0 og hopper dermed op på andenpladsen med tre point. Dermed er kampen om den sidste plads videre helt åben mellem Nigeria, Island og Argentina inden sidste spillerunde.