Video : Tipsbladet
VM

Bedst og værst: Lukaku er et bud på en VM-topscorer

Vi har set nærmere på kampen mellem Belgien og Tunesien.

Belgien - Tunesien 5-2 (3-1)
1-0 Eden Hazard (6')
2-0 Romelu Lukaku (16')
2-1 Dylan Bronn (18')
3-1 Romelu Lukaku (45+3')
4-1 Eden Hazard (51')
5-1 Michy Batshuyi (89')
5-2 Wahbi Khazri (90+2')

Kampens bedste

Belgien:

Der var mange gode præstationer på det belgiske landshold, hvor både Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Eden Hazard og Thomas Meunier strålede, men prisen som bedste spiller tilfalder Romelu Lukaku, der viste stor træfsikkerhed og konstant var i bevægelse i løbet af sin tid på banen. Han er nu delt topscorer med Cristiano Ronaldo. 

Tunesien:

Afrikanerne var tydeligt underlegne, men helt fremme gjorde Wahbi Khazri alt, hvad han kunne for at skabe chancer og få scoret. Rennes-angriberen leverede undervejs også en assist, og anføreren fremstod som bedste mand for de rødklædte tunesere. 

Kampens værste

Det blev kun til 40 minutter på banen for Syam Ben Yousseff, inden han måtte udgå med en skade, men det var nok ikke det værste, der kunne ske for Tunesien. Den 29-årige forsvarsspiller leverede en frygtelig indsats med masser af dårlige afleveringer og ringe placeringsevne i midterforsvaret. Han bar en stor del af skylden for, at Belgien i starten af kampen skabte den ene chance efter den anden. Erstatningen Yohan Benalouane leverede også en frygtelig indsats, da han blev sendt på banen. 

Kampens detalje

Tunesien har været hårdt ramt af skader indtil videre til VM. Tidligt i den første kamp måtte den normale førstemålmand udgå med en skade, og i kampen mod Belgien måtte den tunesiske landstræner skifte to spillere ud i første halvleg grundet skader. Det har heller ikke gjort det nemmere for Tunesien.