Brøndby-lejesvend sendt på U23-holdet i Mainz
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby-lejesvend sendt på U23-holdet i Mainz

Besar Halimi har stadig ikke fremtiden på plads. Efter lejekontrakten med Brøndby udløb, er han vendt tilbage til Mainz 05. Men her er han sendt ned og træne med U23-holdet

I sidste sæson havde Brøndby midtbanespilleren Besar Halimi på leje fra den tyske klub Mainz 05. Han gjorde det så godt i vestegnsklubben, at man gerne ville beholde ham. Det er dog i første omgang ikke lykkedes de to klubber at blive enige om en aftale, der holder landsholdsspilleren fra Kosovo hos de danske vicemestre.

Derfor er Besar Halimi vendt tilbage til Mainz 05, der stadig ejer ham. Her er han i første omgang blevet sendt ned og træne med klubbens U23-hold i den kommende uge. Det fortæller Mainz 05 på sin hjemmeside. 

I går aftes offentliggjorde Brøndby så, at man har skrevet kontrakt med den tyske midtbanespiller Dominik Kaiser, som er hentet på en fri transfer i RB Leipzig. Her udtalte sportsdirektør Troels Bech, at Kaiser blandt andet var hentet ind, så man ikke gik ned på kvalitet i truppen, hvis man ikke kan blive enige med Mainz 05 om Besar Halimi.

Derfor ser fremtiden meget uvis ud for den kreative midtbanespiller, der er på kontrakt i Mainz 05 indtil sommeren 2019. Han har aldrig fået en førsteholdskamp for den tyske klub, og medmindre han skal tilbringe et år på U23-holdet ligner det, at han skal købes fri eller endnu engang sendes på leje.

Og her Brøndby stadig være et bud. Troels Bech afviste i forbindelse med offentliggørelsen af Dominik Kaiser ikke, at Besar Halimi var at finde i Brøndby i den kommende sæson. I sidste sæson blev det til 38 kampe og otte mål for Brøndby på tværs af alle turneringer for 23-årige Halimi.