Juventus kigger på norsk stortalent
Foto: Getty Images
Rygter

Juventus kigger på norsk stortalent

Et tocifret antal klubber følger efter sigende Manchester Uniteds eksempel og sender en talentspejder til at kigge nærmere på Moldes 17-årige stortalent.

Manchester United var på plads på stadion, da Moldes 17-årige offensivspiller Erling Braut Håland imod topholdet Brann scorede fire mål i løbet af kampens første 20 minutter.

Men det engelske tophold kan forvente at få selskab på tribunen fremover. For når Molde tager imod Vålerenga i den sidste kamp inden sommerpausen, melder Eurosport.no, at et tocifret antal klubber vil være på plads for at kigge nærmere på Håland.

En af klubberne er de italienske giganter Juventus, som ifølge mediet allerede bød på Håland i vinter.

Der er dog ingen konkrette forhandlinger om det 17-årige stortalent i øjeblikket. Det fastslår Moldes sportschef, Øystein Neerland, ifølge TV2.no.

- Der er ikke noget konkret på bordet, hverken fra Juventus eller nogen anden klub. Vi har ikke modtaget bud i denne sammenhæng fra nogen klubber i lang tid, siger Neerland, der heller ikke vil bekræfte, at Juventus’ talentspejdere vil være på plads mod Vålerenga:

- Der er altid talentspejdere på plads for at følge vores spillere, men jeg kan ikke bekræfte, at Juventus kommer denne gang.

Erling Braut Håland har spillet 13 kampe i Eliteserien for Molde i denne sæson, og han har fået netmaskerne til at blafre seks gange.