Video : Tipsbladet
La Liga

Real Madrid har plan A, B og C klar hvis Ronaldo skifter væk

Ronaldo er på vej væk, og som erstatning til portugiseren ser det ud til, at man sigter efter enten Neymar, Mbappe eller Hazard.

Der er efterhånden meget der peger i retning af, at Cristiano Ronaldo forlader Real Madrid til fordel for Juventus i dette transfervindue. Spørgsmålet er mere eller mindre hvornår, det kommer til at ske.

Derfor lader det til, at den spanske storklub skal have fundet en erstatning, og der skulle være både en plan A, B og C for hovedstadsklubben, hvis det ender med, at de må vinke farvel til Ronaldo i offensiven.

De to første er angiveligt PSG's Neymar og Mbappe, mens C-planen er belgiske Eden Hazard fra Chelsea. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Tidligere har Hazard da også udtalt til den franske sportsavis L'Equipe, at han godt kunne være interesseret i et skifte til Real Madrid, og at spanierne godt ved, hvad de skal gøre.

- Jeg har brug for et projekt, og sådan et har jeg stadig i Chelsea, men hvis jeg får et godt VM, så gør det måske tingene nemmere, lød det fra Eden Hazard, der har spillet seks sæsoner i Chelsea med to Premier League-titler til følge.

Den spanske avis udpeger dog det faktum, at Hazard er på kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2020. Det betyder, at de slet ikke er forpligtet til at forhandle, og derfor skal Hazard være med til at presse et skifte igennem, hvis det skal lade sig gøre.