FCN tog første stik mod Cliftonville

Uden problemer sikrede FC Nordsjælland sig en udebanesejr på 1-0 over Cliftonville i Europa League.

Første runde af kvalifikationen til Europa League ventede i dag for FC Nordsjælland, der skulle møde upåagtede Cliftonville.

Mange minutter gik der heller ikke, før FC Nordsjælland fik kombineret sig frem til chancer, men den sidste skarphed manglede i de afgørende momenter. I den anden ende viste Cliftonville også lidt prøvelser på niveauet.

Efter 19 minutters spil så man også klasseforskellen, da FC Nordsjælland spillede Cliftonville tynde, hvilket endte med, at Andreas Olsen nemt kunne lægge bolden i mål til 1-0.

Bagefter fortsatte FC Nordsjælland med at presse på, men de gik til pause foran 1-0.

I anden halvleg kontrollerede FC Nordsjælland stadig kampen, og de fik skabt flere chancer, men flere mål blev der ikke scoret.

Derfor tager FC Nordsjælland hjem med en 1-0-sejr i bagagen.